Влада

У Житомирі планують замовити експертизу, щоб перевірити якість робіт з укладання асфальту

19 October 2016, 15:58

У Житомирі перевірять роботу компаній, які займалися поточними та капремонтами в місті.

Про це Житомирській міський голова Сергій Сухомлин 19 жовтня розповів в прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info.

«Зараз наше внутрішнє КРУ замовляє експертизу якості проведення робіт по укладці асфальту. Це стосується поточного ремонту і капітального ремонту, до того ж без вибору. У нас 4 чи 5 компаній працювали по цим підрядам, по кожній компанії буде проведено мінімум 2 експертизи: по капремонту та по поточному. Ми беремо незалежні лабораторії, навіть не з Житомирської області, щоб прибрати будь-який вплив на ці процеси. В бюджеті передбачені кошти на проведення аудита і такого роду експертиз», - сказав Сергій Сухомлин.

Також, депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв у телефонній розмові повідомив Житомир.info, що депутатська комісія не дуже задоволена якістю капремонту на Польовій.

«У вересні виїжджала депутатська комісія. Запитань до підрядника дуже багато. Хочу сказати, що це не те, що ми очікували. Для того, аби зробити якісніше, потрібно виділяти набагато більше коштів. Наголошу на тому, що ми не вийдемо на реконструкцію інших мікрорайонів поки не зробимо Польову», – наголосив Юрій Мойсеєв.

Повністю програму «Діалоги» з мером Житомира можна переглянути тут

Нагадаємо, 20 вересня депутати Житомирської міської ради, реагуючи на скарги жителів, перевірили і забракували ремонт асфальту і бордюрів на вулицях Кондратюка, Кибальчича та Селецькій.

Як повідомляв Житомир.info, ремонт більшості асфальтних під’їздів та проїздів в Житомирі виконує приватний підприємець Едгар Петросян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі