Події

Нападників на рабина у Житомирі заарештували без можливості внести заставу

24 October 2016, 18:13

Богунський районний суд міста Житомира обрав чотирьом особам, які скоїли розбійний напад на громадянина Ізраїлю, запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Про це повідомляються на сайті прокуратури Житомирської області.

«За клопотанням, погодженим Житомирською місцевою прокуратурою, ухвалою слідчого судді Богунського районного суду міста Житомира чотирьом особам, що скоїли розбійний напад на громадянина Ізраїля, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави. Група осіб підозрюється у скоєнні розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, що кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 КК України», – йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить місцевий відділ поліції.  Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 8 жовтня 2016 року біля вокзалу у Житомирі знайшли побитого непритомного чоловіка, який виявився рабином з Ізраїлю. Так, нападники спершу обікрали ізраїльтянина, а коли той почав чинити опір – тяжко побили. Поліція кваліфікувала злочин за п.4 ст.187 КК України – розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років. Підозрюваних у розбійному нападі на рабина затримали, у постраждалого 63-річного Менделя Дойча діагностували складну черепно-мозкову травму, йому було зроблено декілька операцій у Житомирі та Києві, а потім терміново спецрейсом відправлено до Ізраїлю, де зробили ще одну операцію.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі