Події

У Житомирській обласній дитячій лікарні з діагнозом «гепатит А» перебувають ще 8 дітей, - УОЗ

26 October 2016, 13:05

Станом на 25 жовтня 2016 року на стаціонарному лікуванні в Житомирській обласній дитячій лікарні з діагнозом «гострий вірусний гепатит А» перебувають 8 дітей.

Про це з посиланням на дитяче інфекційно-боксоване відділення обласної дитячої лікарні 26 жовтня повідомив сайт управління охорони здоров’я (УОЗ) Житомирської облдержадміністрації.

«За словами завідуючої дитячим інфекційно-боксованим відділенням Житомирської обласної  дитячої клінічної лікарні Ольги Марченко, станом на 25 жовтня 2016 року на стаціонарному лікуванні в ОДКЛ з діагнозом «гострий вірусний гепатит А» перебувають 8 дітей: із  них 5 з Черняхівського району (4 з ліцею), 1 дитина з с. Березівка Житомирського району, 2 - з Пулинського району. Вікова категорія хворих  -  від 6 до 15 років», - йдеться у повідомленні.

Спалахи вірусного гепатиту А зафіксовані в Коростишівському та Ємільчинському районах, але діти з цих районів у дитячому інфекційно-боксованому відділенні обласної дитячої клінічної лікарні не лікуються, - відзначають в УОЗ.

21 та 24 жовтня виписано 7 дітей у задовільному стані. Всього у відділенні проліковано 15 дітей з діагнозом «гострий вірусний гепатит А».

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області фактом захворювання на гепатит 17 учнів Кмитівської спецшколи зацікавилася прокуратура. Не так давно спалах вірусного гепатиту А був зареєстрований серед учнів Зороківського козацького ліцею Черняхівського району та серед жителів села Миколаївка Ємільчинського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі