Влада

У Житомирі президент публічно подякував енергійному віце-прем’єру Геннадію Зубку

27 October 2016, 14:53

Президент України Петро Порошенко 27 жовтня у Житомирі публічно подякував віце-прем’єр-міністру – міністру регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадію Зубку за впровадження реформи децентралізації.

На цьому президент акцентував під час свого виступу в сесійні залі Житомирської облдержадміністрації, де він також представив нового голову ОДА Ігоря Гундича.

«На сьогоднішній день вперше вже два роки поспіль (і ця політика буде продовжуватися) ми в п’ять-шість разів збільшили кошти місцевих рад, які можуть бути направлені на розвиток. Сьогодні уже можна говорити і про дороги, і про освітлення, і про дитячі садки, лікарні, ФАПи, бо громада має вирішувати. Мені приємно, що і в Уряді України за децентралізацію, за регіональний розвиток відповідає також житомирянин Геннадій Зубко. Саме з його енергією ці проекти рішуче втілюються в життя. Саме дякуючи його наполегливій роботі, проводяться ці реформи», – сказав президент, попросивши привітати Зубка оплесками.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня у Верховні Раді між прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і віце-прем'єром Геннадієм Зубком виникла перепалка через те, що Зубко відмовився звітувати перед депутатами.

Перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук, президент України Петро Порошенко та віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі