Події

За тиждень на дорогах Житомирської області сталося 24 ДТП, в яких загинули 6 людей

2 November 2016, 11:56

За минулий тиждень, з 24 по 30 жовтня, на дорогах Житомирської області зареєстровано 24 аварії, внаслідок яких 6 осіб загинули та 31 людина була травмована.

Про це Житомир.info 2 листопада повідомив Житомирський обласний центр здоров’я та спортивної медицини.

«Автопригоди вже сприймаються як щось буденне, а тим часом аварії на дорогах Житомирщини щороку забирають сотні життів. Тільки за тиждень, що минув, зареєстровано 24 аварії на автошляхах області, внаслідок яких 6 осіб загинули та 31 особу було травмовано. Приміром, 24 жовтня на 157 км траси Київ-Ковель (Коростенський район) через перекидання вантажного автомобіля загинула людина. Наступного дня на 153 км траси Київ-Чоп (Житомирський район) зіткнення вантажного автомобіля з відбійником також закінчилося трагедією», - інформує центр здоров’я, і наводить подальшу статистику.

У смт Чоповичі 26 жовтня у зіткненні автомобіля з перешкодою були травмовані 2 особи. Проводились аварійно-рятувальні роботи по їх вилученню з пошкодженого автомобіля.

На 123 км траси Київ-Ковель 28 жовтня жертвами зіткнення двох легкових автомобілів стали 3 людини, двоє з яких загинули та одна була травмована.

«Серед основних причин скоєння дорожньо-транспортних пригод з вини водіїв можна зазначити перевищення швидкості безпечної швидкості руху, недотримання дистанції, недотримання черговості проїзду, неуважність і нетверезий стан. Найпоширеніші порушення правил дорожнього руху пішоходами – це перехід дороги у невстановленому місці, раптовий вихід на дорогу перед автомобілем та перехід дороги на заборонний сигнал світлофора», - застерігають в обласному центрі здоров’я.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня  в Бердичеві водій Peugeot врізався в огорожу залізничного переїзду і залишив автомобіль із травмованим пасажиром. 29 жовтня 2016 року в Житомирській області перекинувся автомобіль КІА, за кермом якого був п’яний чоловік з Одещини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі