Влада

У населених пунктах Житомирської області побільшає поліцейських

2 November 2016, 13:02

У населених пунктах Житомирської області поліція збільшує кількість нарядів з метою попередження та розкриття правопорушень.

Про це 2 листопада Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«З початку жовтня у м. Житомирі, а відтепер і у найбільших районах області поліцейські проводять оперативно-профілактичні заходи із попередження та розкриття правопорушень. У містах та селищах збільшено кількість поліцейських нарядів за рахунок додаткового залучення патрульних, нацгвардійців та працівників територіальних відділів поліції. Такі заходи зумовлені необхідністю посилити контроль за правопорядком у громадських місцях, попереджувати грабежі та крадіжки, незаконні заволодіння транспортними засобами, залишеними господарями без нагляду, особливо у темну пору доби», - інформує відділ комунікацій.

Зі слів заступника начальника ГУНП Артема Лисогора, не так давно побільшало поліцейських на вулицях Житомира, тепер ця практика поширюється по всій області.

«З урахуванням детального аналізу вчинених правопорушень для кожного з територіальних підрозділів Нацполіції області розроблено конкретні заходи», - каже Артем Лисогор.

Маршрути патрулів розроблено з урахуванням концентрації правопорушень: зазвичай вони проходять поблизу нічних розважальних та торгівельних закладів, інших місць дозвілля молоді, парків відпочинку. Поліцейські співпрацюють з місцевими громадами, упроваджуючи практику інформування правоохоронних органів у випадку появи у населених пунктах підозрілих осіб та транспорту.

«Поліція звертається до жителів та гостей області з проханням звертати увагу на залишені без нагляду на тривалий час транспортні засоби, нічийні валізи, сумки, пакунки, іграшки, ґаджети, інші предмети. Пам’ятайте, що не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину, це може бути небезпечно для вас і оточуючих. У разі появи у вас обґрунтованих підозр щодо небезпечності ситуації відразу телефонуйте за номером «102», - попереджає поліція.

Як повідомляв Житомир.info, з 5 жовтня збільшилася кількість поліцейських біля нічних розважальних закладів та парків Житомира.

Фото ГУ НП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі