Події

У Міноборони запевнили, що не причетні до незаконного випалювання вугілля в Житомирі

4 November 2016, 09:23

Посадові особи Міністерства оборони та Збройних Сил України не мають жодного відношення до незаконної діяльності з випалювання деревного вугілля на орендованій території у центрі Житомирі, де правоохоронці вилучили 30 тонн готової продукції.

Про це повідомляють на сайті Міноборони.

«У зв’язку з публікацією у деяких ЗМІ інформації щодо виявлення працівниками правоохоронних органів незаконної господарської діяльності на території продовольчих складів Збройних Сил України у Житомирі, Міноборони повідомляє, що військове містечко № 114 (м. Житомир, проспект Незалежності, 61а, територія колишньої продовольчої бази – військова частина А1061) та розташоване на ній нерухоме майно, були здані Міністерством оборони в оренду одному з приватних підприємств під склад та виробництво. До незаконної діяльності з випалювання деревного вугілля на орендованій території посадові особи Міністерства оборони та Збройних Сил України жодного відношення не мають», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська місцева прокуратура спільно із слідчими Житомирського відділу поліції та працівниками управління захисту економіки в області під час досудового розслідування провели обшук на території складів Міноборони України у місті Житомирі та викрили незаконну діяльність з випалювання деревного вугілля. При цьому правоохоронці вилучили дві саморобні металеві ємкості для випалювання деревини та 2138 мішків (понад 30 тонн) готової продукції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі