Місто

Житомирські синоптики прогнозують потепління до +15 градусів

4 November 2016, 13:17

Найближчими днями в Україні суттєво потеплішає, 7 листопада прогнозується до 15 градусів тепла.

Про це повідомляють українські сайти.

Суттєве потепління не омине і Житомирську область, - розповіла Житомир.info завідуюча сектору метеорологічних прогнозів Житомирського обласного центру з гідрометеорології Іраїда Єлєневська.

«П’ятого листопада буде так би мовити перепочинок – опадів не буде, уночі слабкий морозець, а вдень 4-6 градусів тепла. Вже з неділі, 6 листопада, до нас іде теплий фронт, за ним – дуже тепла повітряна маса, але з дощами. Уночі і вдень 6 листопада буде помірний дощ, але температура повітря значно підвищиться: вночі порядка 1-6 тепла, вдень +6…11. Найтепліше буде 7 листопада: вночі 5-10 тепла, а вдень до 15 градусів з «плюсом», - розповіла Іраїда Єлєневська.

За її словами, далі погода буде нестійкою, температурний режим буде плюсовим, але прогнозується деяке зниження температури.  

Як повідомляв Житомир.info, укінці вересня – на початку жовтня 2016 року на території області спостерігалося «бабине літо». 12 жовтня синоптики попередили жителів області про дощі з мокрим снігом. 26 жовтня житомиряни ховалися від першого снігу під парасольками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі