Події

На території колишнього льонокомбінату у Житомирі вилучили майже 700 мішків незаконно випаленого деревного вугілля

8 November 2016, 13:08

У Житомирі, на території колишнього льонокомбінату, правоохоронці вилучили майже 698 мішків деревного вугілля, тобто більше 8 тонн, виготовленого без дозвільних документів.

Про Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Житомирською місцевою прокуратурою спільно із слідчими Житомирського відділу поліції та працівниками управління захисту економіки в області в рамках досудового розслідування кримінального провадження проведено черговий обшук у місті Житомирі, в ході якого викрито господарську діяльність товариства з випалювання деревного вугілля без дозвільних документів. Під час обшуку, проведеного на підставі ухвали слідчого судді, у рамках розслідування забруднення атмосферного повітря унаслідок випалювання деревного вугілля, що створює небезпеку для здоров’я людей та довкілля, за ч. 1 ст. 241 КК України, на території колишнього льонокомбінату вилучено 4 саморобні металеві ємкості для випалювання деревини та 698 мішків (більше 8 тонн) готової продукції», – йдеться у повідомленні.

Наразі до суду подано клопотання про накладення арешту на вилучене в ході обшуку майно.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться місцевим відділом поліції, Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Як повідомляв Житомир.info, в Міноборони запевнили, що посадові особи міністерства та Збройних Сил України не мають жодного стосунку до незаконної діяльності з випалювання деревного вугілля на орендованій території у центрі Житомирі, де правоохоронці вилучили 30 тонн готової продукції.

Фото прокуратури Житомирської області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі