Місто

Житомирський гідропарк готується до зими: зрізані дерева, нове графіті, зачинені кіоски. Фоторепортаж

8 November 2016, 13:13

Черговий сезон у житомирському гідропарку завершився. 8 листопада комунальники наводять лад у парку та утеплюють адмінбудівлю, на гойдалках висять замки, а територія парку завалена зрізаними деревами та гіллям.

На вході до гідропарку тепер «літають» великі кольорові птахи на новому графіті. А на пляжі, незважаючи на прохолодну погоду, є сміливці, які купаються в Тетереві.

Нагадаємо, в липні цього року директор КП «Парк» Володимир Шуст звітував про 100 днів своєї роботи та розповідав про плани по облаштуванню гідропарку: капітальний ремонт човнової станції, яку обіцяли зробити за півтора місяці, будівництво нового туалету, також збиралися просити у депутатів гроші на те, щоб покласти бруківку, встановити альтанки і провести благоустрій території.

Як повідомляв Житомир.info, з 8 вересня Володимир Шуст був відсторонений від виконання обов’язків директора КП «Парк» на час проведення перевірки фінансово-господарської діяльність, а 7 листопада мер повідомив, що Шуст готовий написати заяву на звільнення.

 

 

 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі