Влада

Влада Житомирської області на 40 тис. грн замовить рекламу децентралізації

9 November 2016, 12:21

 Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації хоче закупити 30 білбордів та 20 сіті-лайтів з рекламою реформ децентралізації.

Оголошення про проведення допорогової закупівлі на порталі ProZorro опублікували 8 листопада.

Предмет закупівлі - «Послуги з розробки макету, друку та розміщення на території Житомирської області (крім м. Житомир) соціальної реклами на тему «Реформа децентралізації», очікувана вартість – 40 тисяч гривень з ПДВ. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 11 листопада 2016 року.

У тендерній документації йдеться, що «виконавець надає послуги з розробки макету, друку та розміщення на рекламних конструкціях на території Житомирської області (крім м. Житомир) соціальної реклами (білборди 3 м х 6 м у кількості 30 шт., сіті-лайти розміром 1,2 м х 1,8 м у кількості 20 шт.) на тему «Реформа децентралізації» з метою проведення Житомирською обласною державною адміністрацією широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи з пріоритетних напрямків державної політики в рамках Програми інформаційної діяльності обласної державної адміністрації  та розвитку інформаційного простору області на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 24.12.15 № 29».

Виконавець зобов’язується до 21 листопада розробити дизайн макетів та погодити його із замовником, а до 28 листопада - забезпечити виготовлення та розміщення 50 одиниць соціальної на рекламних конструкціях на території Житомирської області (крім м. Житомир). Термін розміщення розклеєної соціальної реклами – листопад-грудень 2016 року.

9 листопада на ProZorro з’явилося оголошення про інший тендер управління інформаційної діяльності – «Послуги з розробки макету, друку та розміщення на території Житомирської області, у т.ч. м. Житомира, соціальної реклами на тему «Субсидії». За рекламу субсидій на 30 білбордах та 30 сіті-лайтах хочуть витратити орієнтовно 30 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні-жовтні 2015 року ОДА планувала розміщувати на білбордах соціальну рекламу про децентралізацію, оформлення субсидій та енергозбереження, але облрада не дала на це коштів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі