Влада

Міністр юстиції не приїхав на анонсовані заходи до Житомира через хворобу

10 November 2016, 11:35

Міністр юстиції України Павло Петренко 10 листопада не приїхав до Житомира на анонсовані заходи, що мали відбутися в рамках його одноденного робочого візиту в область. Зокрема він мав долучитися до вручення свідоцтв про народження батькам немовлят у перинатальному центрі, відвідати ЦНАП, зустрітися з викладачами та студентами Житомирського аргоуніверситету, а також провести прийом громадян у Черняхівському бюро правової допомоги.

Близько 10:00 в головному територіальному управлінні юстиції в Житомирській області уточнили, що Житомирщину відвідає заступник Петренка. Проте на захід до обласного перинатального центру о 10:30 ніхто з керівництва Мін’юсту так і не прибув.

Як пояснив начальник головного територіального управління юстиції в Житомирській області Олександр Грабар, міністр відступній через хворобу.

«Формат сьогоднішнього заходу мав бути трошки іншим. Тому я передаю особисті вибачення від міністра юстиції Павла Дмитровича Петренка. Причина того, що він сьогодні відсутній на нашому урочистому заході (в перинатальному центрі, – ред.), банальна: міністр така сама жива людина, і в нього трошки є проблеми зі здоров’ям», – зазначив Грабар.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада віце-прем’єр-міністр Павло Розенко брав участь у відкритті фронт-офісу обслуговування громадян в Бердичівському об’єднаному управлінні пенсійного фонду України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі