Події

У Житомирі розшукують 15-річну дівчину, яка вирішила розпочати «самостійне життя»

10 November 2016, 12:04

 Упродовж останніх двох днів до Житомирського відділу поліції надійшли повідомлення про зникнення трьох неповнолітніх. Двох з них благополучно повернуто додому.

15-річну Валентину Канібольську,  яка нібито вирішила почати самостійне життя, досі шукають рідні і поліція, - повідомив 10 листопада відділ комунікації головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Про зникнення неповнолітньої до Житомирського відділу поліції увечері 9 листопада повідомила її мати. За словами жінки, донька, 15-річна Валентина Канібольська, пішла з дому ще надвечір 6 листопада, висловивши наміри розпочати самостійне життя. У школу, в якій навчається у 10-му класі, Валентина теж не з’являється. Її мобільник відключений.  Також мати повідомила, що її донька уже залишала домівку цього літа, проте невдовзі самостійно повернулася додому», - пише поліція.

Поліція розшукує школярку та звертається до громадян з проханням допомогти встановити її місце знаходження.

Прикмети Валентини Канібольської: на вигляд 16-17 років, зріст 165 см, худорлявої тіло будови, волосся русе.

Була одягнута у чорну куртку, темно-сірі лосини, чорні кросівки та шарф чорного та білого кольорів.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження дівчини, повідомте до поліції за телефоном: (063) 492-43-19,на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції.

Правоохоронці також звертаються до усіх, хто має на вихованні неповнолітніх дітей: не будьте байдужими до їх проблем, адже підлітковий максималізм – явище непередбачуване, і найменше непорозуміння з найріднішими людьми може спровокувати негативні вчинки.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня 2016 року повернулися до батьків 14-річна та 17-річна житомирські школярки, а 22 жовтня - неповнолітня жителька Житомира Олександра Вишневська, яка 17 жовтня пішла з дому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі