Події

У Житомирському районі з будинку місцевого жителя поліцейські вилучили коноплю, 3 літри «ширки» і 4 кг соломки

12 November 2016, 09:47

Під час профілактичних заходів у домоволодінні 38-річного жителя села Городища Житомирського району поліцейські знайшли макову соломку загальною вагою 4 кг, розфасовану коноплю і майже три літри ацетильованого опію («ширки»). Наркотики господар зберігав для власного споживання. Усі заборонені речовини правоохоронці вилучили і направили на експертне дослідження. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«В одній з кімнат будинку поліцейські виявили поліетиленові пакунки з коричневою рослинною масою, схожою на макову соломку, загальною вагою 4 кг. Рослинна сировина зеленого кольору (попередньо – конопля) була розфасована у скляний посуд, пластиковий пакет з-під кави й у газетні згортки. Окрім того, поліцейські знайшли запас уже готового для вживання наркотичного засобу, – ацетильований опій помістився у трьох літрових пляшках. Посуд, в якому господар виготовляв «ширку», також знаходився у будинку. За словами господаря, заборонені речовини він зберігав для власного споживання. Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділення поліції задокументували і вилучили виявлене. Нині усе направлено на експертне дослідження», – йдеться у повідомленні.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. У рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до розповсюдження наркотичних засобів.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 листопада під час багатоетапної спецоперації співробітники управління СБУ в Житомирській області, поліції та прокуратури затримали у центрі Бердичева чотирьох членів міжрегіонального організованого злочинного угрупування, що займалося оптовою торгівлею особливо небезпечними наркотиками опійної групи. 7 листопада головному управління Нацполіції в Житомирській області повідомили, чотирьох затриманих взяли під варту – їм загрожує 12 років позбавлення волі.

Фото з сайту ГУ НП в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі