Влада

У зв’язку з ускладненням погодних умов служби ЖКГ та енергетичного комплексу Житомирської області працюватимуть у посиленому режимі

12 November 2016, 12:35

У зв’язку з ускладненням погодних умов, що очікується на Житомирщині 13-14 листопада, служби житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу, соціальних закладів у районах Житомирщини планують перевести на посилений режим роботи.

Таке доручення голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич дав керівникам районів за підсумками селекторної наради, повідомляє прес-служба ОДА.

«Райони та міста обласного значення Житомирщини мають вжити заходів для повноцінного функціонування дорожнього руху, забезпечити цілодобове чергування та роботу спеціальних машин, а також за потреби обробляти проїжджу частину спеціальними посипальними матеріалами», – йдеться у повідомленні.

Про аварійні ситуації, що виникатимуть 13-14 листопада на території області, Житомирська ОДА просить жителів інформувати за телефоном: (0412) 47-47-12.

Як повідомляв Житомир.info, Служба автомобільних доріг в області для своєчасного реагування із забезпечення транспортного сполучення привела в готовність підрядні організації. Крім того, забезпечено цілодобове чергування відповідальних працівників, які задіяні до робіт під час зимового утримання шляхів.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі