Місто

На житомирському ліцеї встановлять меморіальну дошку загиблому бійцю 54-ї бригади

17 November 2016, 11:14

Житомирський виконком погодив встановлення на фасаді ліцею №24 меморіальної дошки військовослужбовцю Олександру Залізку, який загинув у зоні проведення АТО за тиждень до демобілізації.

Таке рішення 17 листопада підтримали всі 19 присутніх на засіданні членів виконкому (загальний склад міськвиконкому – 25 людей).

«Вашій увазі проект рішення про надання згоди Житомирському екологічному ліцею №24 на встановлення меморіальної дошки Олександру Залізку. Залізко Олександр Броніславович – це боєць 54-ї бригади, який загинув під час виконання своїх військових обов'язків у зоні АТО 24 квітня 2016 року. Погодження від ліцею на встановлення є», - сказав заступник директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради Максим Вікарчук.

Як повідомляв Житомир.info, тіло бійця 54-ї окремої механізованої бригади Олександра Залізка, який загинув у зоні АТО під час зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою, до Житомира привезли 26 квітня. Того вечора більше сотні житомирян прийшли на майдан С. П. Корольова віддати останню шану захиснику. Прощання з військовим відбулося 27 квітня у костелі Святого Йоана з Дуклі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі