Місто

Інспекція з благоустрою Житомира оприлюднила список підприємств, які своєчасно не прибирають від снігу та льоду свою територію

17 November 2016, 16:41

КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради інформує, що в зв’язку з погіршенням погодних умов, сильним снігопадом, інспекторами лінійного відділу починаючи з 13.11.16 року проводилась роз’яснювальна робота з керівниками підприємств установ, організацій різних форм власності та надавались відповідні приписи за несвоєчасно організоване прибирання прилеглих територій від снігу, льоду та не виконання протиожеледних заходів.

Про це пише сайт Житомирської мерії.

«За період з 13.11.16 по 17.11.16 р. інспекторами КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради надано 167 приписів на усунення виявлених порушень благоустрою. По факту виявлених порушень за вказаний період складено:

11 протоколів за несвоєчасне виконання робіт по очищенню прилеглих територій від снігу та льоду, в тому числі зупинок громадського транспорту;

1 протокол за несвоєчасне очищення даху приміщення від льодяних бурульок.

З початком снігопаду більшість керівників підприємств та організацій розпочали роботи по упорядкуванню прилеглих територій, однак є й такі, хто не виконує свої обов’язки. Відносно таких осіб проводиться роз’яснювальна робота, видаються приписи з вимогою прибирання прилеглих територій від снігу, необхідністю вжиття протиожеледних заходів.

Інформуємо, що своєчасно не прибираються від снігу та льоду прилеглі території до об’єктів торгівлі та зупинки транспорту за наступними адресами:

Пр. Миру, 42 ФОП Кучеренко О.Ю.;

Пр. Миру, 37 ФОП Манилюк О.О.;

Пр. миру, 23-а ФОП Філімонов О.В.;

Вул. Небесної Сотні, 13 ФОП Лютий В.В. магазин «Комод»;

Вул. В. Бердичівська, 15/1 кафе «Каватті»;

Вул. В. Бердичівська, 31 ФОП Сагадін.;

Вул. І. Кочерги, 13/1 ФОП Левківський О.Д.;

Вул. І. Огієнка, 1/34 магазин «Родинна ковбаска»;

Вул. І. Огієнка, 1/34 магазин «М’ясна гільдія»;

Вул. Чуднівська, 100 ДК «Продукти»;

Вул. Шухевича, 5 ФОП Сітайло;

Вул. Покровська 52/32 ФОП Цимбалюк І.П.;

Вул. Київська, 28 ПП Муц Г.І. магазин «Я Українець»;

Вул. Київська, 28 магазин «Альтаір»;

Вул. Київська, 50 ФОП Білобровко І.М. кіоск «Хліб»;

Вул. Небесної Сотні, 30 ФОП Дудкіна А.І. кіоск «Хліб»;

Вул. Небесної Сотні, 30 маркет «Полісся продукт»;

Вул. Покровська, 4 ФОП Вергелес А.М. магазин «Продукти»;

Вул. Покровська, 112 магазин «Авто»;

Вул. Покровська, 108 магазин «Полісся продукт»

Вул. Крошенська, 26 ВАТ «Бердичівський хлібозавод»;

Вул. Крошенська, 48 магазин «Мікс»;

Вул. Шевченка, 102 аптека «Санітас»;

Вул. Б. Тена , 96 «Тала вода»;

Вул. Вітрука, 6, 8 «Житомирхліб»;

Вул. Гоголівська, 99 ФОП Заблоцька;

Вул. Хлібна, 16 (бурульки) КП ВЖРЕП № 11;

Вул. Київська, 78 лото маркет «Спорт ліга»;

Вул. Київська, 78 магазин «Кенгуру».

Усім власникам вищезазначених об’єктів вручено приписи на усунення виявлених порушень та попереджено про передбачену адміністративним законодавством відповідальність. Робота в даному напрямку продовжується.

Звертаємо Вашу увагу, що не своєчасно реагують на приписи, передусім, у тих підприємствах і організаціях, керівники яких тимчасово знаходяться за межами міста, або ж центральні офіси мереж магазинів, банків та аптек знаходяться в інших містах України. На таких об’єктах, як правило відмовляються навіть від отримання припису через відсутність відповідальних осіб за станом благоустрою навколо підпорядкованих об’єктів, відносно яких можна було б складати протоколи про вчинення адміністративних правопорушень у сфері благоустрою», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська інспекція з благоустрою за два дні видала підприємцям 116 приписів на прибирання снігу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі