Влада

Трьом громадським організаціям хочуть здати в оренду за 1 гривню на рік приміщення в центрі Житомира

18 November 2016, 12:58

Житомирська обласна рада хоче здати в оренду за 1 гривню на рік п’ять приміщень – чотири в Житомирі та одне в Бердичеві: в обласному центрі орендарями можуть стати три громадські організації та комунальне підприємство, у Бердичеві – релігійна громада.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті облради 17 листопада.

«Встановити орендну плату у розмірі 1 грн. на 2017 рік:

1. Житомирській обласній громадській організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.» за користування приміщенням загальною площею 19,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

2. Громадській організації «Ветерани повітряно-десантних військ, Союз десантників Житомирської області» за користування приміщенням загальною площею 18,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

3. Релігійній організації «Релігійна громада (парафія) Великомученика і цілителя Пантелеймона м. Бердичів Бердичівський район Житомирська область Житомирська єпархія Українська Православна Церква Київський Патріархат» за користування приміщенням загальною площею 38,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи «Обласний госпіталь для ветеранів війни» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 52.

4. Громадській організації «Житомирська обласна громадська організація «Ц-Твоє» за користування приміщенням загальною площею 193,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.А. Кочерги» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 6.

5. Комунальному підприємству «Облархпроект» Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 225,1 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, цього року був скандал через те, що обласна рада дозволила Житомирській обласній організації ветеранів орендувати приміщення за 1 гривню.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська облрада хоче офіційно закріпити право осередків політичних партій, які мають свої фракції в обласній раді, отримувати в оренду за пільговою ціною комунальні приміщення площею до 100 кв.м.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі