Події

Житомирські слідчі шукають свідків ДТП на трасі Житомир-Бердичів

18 November 2016, 16:43

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 16 листопада на 16 км автодороги Житомир – Могилів-Подільський, помер водій та травмовано кілька десятків пасажирів рейсового автобуса. Нині триває досудове розслідування. Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків події.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«ДТП сталася близько 7:30 16 листопада поблизу села Двірець Житомирського району. На автошляху зіткнулись автопоїзд DAF та маршрутний автобус «БАЗ», що слідував рейсом «Бердичів-Житомир». Унаслідок ДТП травми, несумісні з життям, отримав 55-річний водій автобуса та помер під час надання медичної допомоги. Пасажири транспортного засобу отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості», – йдеться у повідомленні.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102.

Як повідомляв Житомир.info, зранку, 16 листопада, на трасі Житомир-Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода. У поліції розповіли подробиці ДТП на трасі Житомир-Бердичів, під час якої загинув водій маршрутки, а 19 пасажирів потрапили до лікарень. Серед постраждалий внаслідок ДТП – 15-річний підліток із перелом наколінника.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі