Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області пішохід загинув під колесами Toyota

21 November 2016, 10:42

На місці ДТП, що сталася 20 листопада о 20.20 на 185 км + 50 м автодороги Київ-Чоп поблизу повороту в селище Довбиш Пулинського району, загинув 43-річний житель Баранівського району.

Про це повідомляють на сайті головного правління Нацполіції в Житомирській області.

«Нині встановлено, що водій автомобіля Toyota Land Cruiser, 41-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку міста Новограда-Волинського, скоїв наїзд на пішохода, 43-річного жителя Баранівського району, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, внаслідок ДТП, яка сталася 16 листопада на 16 км автодороги Житомир – Могилів-Подільський, помер водій та травмовано кілька десятків пасажирів рейсового автобуса. Нині триває досудове розслідування. Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків події.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі