Влада

Жителі Житомирського району просять владу змінити схему руху маршруту №110

22 November 2016, 16:30

22 листопада голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич провів особистий прийом громадян.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«До керівника області люди звертаються з різних питань. Найчастіше – це отримання матеріальної допомоги, вирішення житлових питань та допомога в отриманні земельної ділянки. Також до керівника області звернулися жителі із питанням впровадження додаткового маршруту до маршруту № 110. Голова ОДА дав доручення управлінню промисловості, розвитку інфраструктури та туризму опрацювати цю проблему, розглянувши пропозиції жителів Соколовського масиву, та вирішити питання у 15-денний термін», - йдеться у повідомленні.

«Ми зробимо все можливе, що від нас залежить, щоб допомогти вам. Для мене дуже важливо, щоб кожне звернення, озвучене на особистому прийомі було вирішене в найкоротші терміни», – сказав Ігор Гундич.

Начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Роман Крисюк розповів Житомир.info, що це питання вивчається вже не один рік.

«Цей маршрут їде з вокзалу і на Сонячне. Люди хочуть, аби ми змінили схему руху №110 маршруту. Щоб він не їхав по кругу, бо він їде через Соколовський масив, потім виїжджає на трасу, а потім їде в Сонячне і далі в місто... Частина людей не хоче, аби він так їхав. Якщо ми так зробимо, то більша частина масиву залишиться без автобусного сполучення. Це питання зараз також буде вивчатися. Ми вже не один рік вивчали це питання і виїжджали на збори громади», - сказав Роман Крисюк.

Фото з сайту Житомирської облдержадміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі