Події

Житомирський апеляційний суд залишив без задоволення скарги затриманих олевських «рекетирів»

23 November 2016, 18:50

На Житомирщині осіб, які підозрюються у викраденні людини, незаконному поводженні зі зброєю та інших злочинах, і надалі триматимуть під вартою.

Про це 23 листопада повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За принципової позиції прокуратури Житомирської області, апеляційний суд області не задовольнив скарги осіб, підозрюваних у скоєнні низки злочинів, щодо зміни їм запобіжного заходу, натомість залишив у силі ухвали Олевського міськрайсуду, якими 6-м обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави, ще одному - домашній арешт. Також судом задоволено апеляційну скаргу прокуратури області щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою – ще одному співучаснику,» - інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 7 листопада спецпризначенці затримали банду рекетирів, які хотіли взяти під контроль ринок в Олевську. У багажнику машини затриманих правоохоронці виявили 5 помпових рушниць, набої та зв’язаного 22-річного хлопця з вогнепальним пораненням. Станом на 9 листопада поліція повідомляла, що дев’ятеро затриманих осіб знаходяться під вартою, за викрадення людини та зберігання зброї затриманим загрожує термін до 5 років позбавлення волі. 11 листопада обласна прокуратура повідомила, що згідно з ухвалами Олевського міськрайсуду від 9 та 10 листопада 2016 року щодо сімох осіб обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, стосовно ще одного застосовано домашній арешт, а питання щодо обрання запобіжного заходу дев’ятому зловмиснику вирішуватиметься в апеляційному суді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі