Влада

Депутати проголосували за відведення 4 га землі на проспекті Миру під житло для житомирських вчителів, медиків і військових

30 November 2016, 14:08

Депутати Житомирської міської ради  проголосували за відведення 4 га землі на проспекті Миру під будівництво багатоквартирного будинку для вчителів, медиків та військових.

Таке рішення було прийняте на сесії міськради 30 листопада.

«Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Територіальній громаді міста Житомира в особі виконавчого органу Житомирської міської ради (департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради) для будівництва і обслуговування житлового будинку орієнтовною площею 4,00 га за адресою пр..Миру, 20-б», - зазначається в рекомендації погоджувальної ради та депутатських комісій.

Мер Сергій Сухомлин пояснив, що мова йде про кооперативний будинок для житомирських педагогів, медиків та військових.

«Це ми оформляємо землю під кооперативи. Будемо пропонувати створити кооперативи для будівництва житла для наших вчителів, медиків, військових», - сказав Сергій Сухомлин.

Депутати одноголосно підтримали цю пропозицію – «за» всі 36 присутніх (всього в міській раді 42 депутати).

Як повідомляв Житомир.info, після майже годинної перерви сесія Житомирської міськради почала розглядати земельні питання, яких у порядку денному маже 60.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі