Місто

Через Вільський Шлях житомирян возять маршрутки №19: на «двійку» шукають перевізника

8 December 2016, 10:51

У Житомирі відмінили автобуси №2 «С. Лісове – «Полісся», які їхали по вул. Вільський Шлях (перейменована розпорядженням губернатора у червні 2016 року, раніше – Максютова), і тепер їх заміняють маршрутки №19.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«6 грудня сів у маршрутку №19, і водій голосно оголосив: «По Максютова». До цього вони їхали на Богунію і біля ліцею повертали на вулицю Миру. Я перепитав і почув, що з цього дня «двійку» відмінили, і по цьому маршруту їздить частина маршруток №19. Водій сказав, треба дивитися на вивіску вгорі лобового скла: там вказані або вулиця Максютова, або вулиця Миру», - розповів житомирянин Анатолій.

Чи дійсно відмінили маршрут №2, ми перепитали у заступника Житомирського міського голови з питань транспорту Дмитра Ткачука.

«Це не зовсім так. Маршрут №2 на сьогодні дійсно не їздить, але цей маршрут не знятий, ми шукаємо нового перевізника після того, як більше місяця тому розірвали договір з попереднім. На маршрут №2 було багато нарікань на дотримання графіків і курсування у вечірній час, тому був знайдений вихід, і частина маршруток №19 зараз їде по Максютова, а частина – за звичним графіком на вулицю Миру», - розповів Ткачук.

З його слів, управління транспорту міськради тричі давало оголошення на пошук тимчасового перевізника на маршрути №№ 2 і 26 (вони йдуть в одному лоті), однак претендентів немає й досі. Конкурс триває, і, як тільки знайдеться достойний перевізник, який матиме бажання і технічну можливість забезпечити перевезення пасажирів на селище Лісове через Вільський Шлях, з ним укладуть договір, і «двійка» повернеться, - запевнив заступник мера.

Як повідомляв Житомир.info, на початку вересня 2016 року влада Житомира в односторонньому порядку розірвала угоди з перевізниками на маршрути 2, 26, 3 і 50, після чого оголосила конкурс про пошук перевізників для маршрутів №11, №2 і  №26.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі