Влада

Міська рада та ОТГ з Житомирської області – серед переможців конкурсу Мінрегіону

12 December 2016, 16:03

12 грудня відбулася підсумкова конференції та церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

«У 2016 році темами конкурсу були: «Стимулювання економічної активності, створення робочих місць», «Об’єднання територіальних громад», «Центри надання адміністративних послуг». Фіналістами цьогорічного конкурсу стали 23 органи місцевого самоврядування, з них: районні ради – 1; міські ради – 10; сільські та селищні ради – 5; сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад – 7», - йдеться у повідомленні.

У номінації «Міські ради» в темі «Стимулювання економічної активності, створення робочих місць» диплом ІІ ступеня отримала Коростенська міська рада Житомирської області «Створення та діяльність Центу підтримки підприємництва в м. Коростень».

У номінації «Сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад» в темі «Об’єднання територіальних громад» диплом І ступеня отримала Іршанська селищна рада об’єднаної територіальної громади Хорошівського району Житомирської області «Становлення медицини об’єднаної територіальної громади в умовах децентралізації та реформування медичної галузі».

 

Фото з сайту Мінрегіону

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 18 грудня відбудуться вибори у 22 територіальних громадах. У зв’язку з виборами в ОТГ поліція області переходить на посилений режим служби. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі