Влада

Новобудову на вулиці Вітрука у Житомирі включили до програми пільгового молодіжного кредитування

13 December 2016, 15:39

В грудні 2016 року до Переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) житла у яких можуть спрямовуватись кредитні ресурси був включений «Двосекційний десятиповерховий житловий будинок  з вбудовано-прибудованими громадськими приміщеннями (шоста черга будівництва)», за будівельною адресою м. Житомир, вул. Вітрука, 6.

Про це 12 грудня повідомило Житомирське регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

«Ступінь готовності даного об’єкту на сьогоднішній день складає 55 %. Плановий термін введення об’єкту в експлуатацію – 4 кв 2017 року. Вартість 1 кв. м. збудованого житла – від 13700,00 грн. за кв. м», - йдеться у повідомленні.

По програмі Пільгового молодіжного кредитування кредит надається на наступних умовах:

максимально на 30 років до пенсійного віку;

під 3% річних – якщо немає дітей,

0% річних – при наявності однієї дитини.

мінус 25% від кредиту, якщо сім’я має двох дітей

мінус 50% від кредиту, якщо сім’я має 3 та більше дітей

«Обов’язкова умова кандидатів для участі – вік до 36 років обох із подружжя, перебування на квартирному обліку та платоспроможність. За більш детальною інформацією слід звертатись до Житомирського регіонального управління Фонду, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Л. Качинського, 12-а, 5 поверх, тел. 42-25-12», - інформує регіональне управління.

Нагадаємо, у Житомирі за адресою вул.Вітрука, 6 зводить житловий комплекс фірма «Фаворит».

Крім того, директор Житомирського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов повідомив, що у Коростень введено в експлуатацію ІІ черги 7-поверхового 28-квартирного житлового будинку по вул. Грушевського,108-а , в якому 12 молодих сімей отримали квартири завдяки участі у державній програмі пільгового молодіжного кредитування.

«Значна частина нового будинку буде заселена молодими родинами, які свого часу отримали пільгові довгострокові житлові кредити та завдяки цьому придбали власні помешкання. Показово, що 2 сім’ї отримали пільгові кредити за рахунок місцевого бюджету. Ще 10 сімей придбали квартири отримавши пільгові кредити за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла», — сказав Павло Шестопалов.

Як повідомляв Житомир.info, Уряд цього року виділив 10 млн 103,4 тис.грн на придбання житла для військовослужбовців ЗСУ в м. Коростень по вул. Грушевського, 108а.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі