Події

Полковника Без'язикова з Житомира, якого підозрюють у співпраці з «ДНР», суд взяв під варту

15 December 2016, 09:14

Шевченківський суд обрав для полковника ЗСУ з Житомира Івана Без'язикова, підозрюваного у співпраці з самоназваною «ДНР», запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 8 лютого 2017 року включно.

Про це повідомляє сайт Громадського

Адвокат Олег Веремієнко сказав, що збирається оскаржувати таке рішення. За словами прокурора Олега Пересади, Івана Без’язикова триматимуть у слідчому ізоляторі СБУ.

«Я задоволений рішенням суду. Я сам такого рішення не очікував — воно виважене, обґрунтоване», — додав він.

Нагадаємо, полковника Без'язикова з Житомира госпіталізували з зали Шевченківського суду, засідання перенесли. На брифінгу 13 грудня представник СБУ повідомив, що полковник Іван Без’язиков, якого затримали за підозрою у співпраці з «ДНР», мав посвідчення, підписане лідером бойовиків Олександром Захарченком, а після звільнення з полону їздив до міста Ростов-на-Дону, де зустрічався з кураторами із ФСБ.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2014 року Іван Без’язиков потрапив у полон бойовиків під час виконання завдання в зоні АТО, біля села Степанівка. 5 липня полковника ЗСУ Без’язикова, який майже два роки був у полоні, звільнили. 12 грудня Івана Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з так званою «ДНР». Дружина полковника розповіла подробиці його затримання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі