Місто

У банкоматах Приватбанку в Житомирі немає готівки, каси закривають

19 December 2016, 12:41

 19 грудня термінали Приватбанку перестали видавати готівку, а каси терміново закривають.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

Кореспонденти нашого сайту переконалися, що проблема дійсно має місце. Опівдні 19 грудня отримати готівку за карткою фізичної особи-підприємця не вдалося в жодному з чотирьох банкоматів, а тому числі банку «Аваль». З зарплатної картки зняти гроші можливо, але тільки в тих банкоматах, де є кошти. Переважна більшість банкоматів Привату повідомляють, що кошти закінчилися.

Зняти готівку через каси Приватбанку теж неможливо, бо вони терміново закрилися по всьому Житомиру – так нашим колегам пояснила працівник відділення Приватбанку.

У прес-службі Приватбанку в Житомирі Житомир.info повідомили, що будь-які коментарі з цього приводу до 14 години заборонені, оскільки о 14 годині очікується прес-конференція голови правління банку Олександра Дубілета із представниками Нацбанку.

З власних джерел вдалося дізнатися, що каси закриваються у зв’язку з ревізією з боку Фонду гарантування вкладів, це стандартна процедура при націоналізації. Вона разова і нетривала  - каси відкриють одразу після того, як в них перерахують готівку, - запевнило джерело.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня розпочинається процес націоналізації Приватбанку, Міністерство фінансів та Національний банк зробили спільну заяву щодо ПАТ «Приватбанк».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі