Місто

Освітлення на підвісному мосту у житомирському парку можна буде поєднати з музичним супроводом, - підрядник

19 December 2016, 16:45

На житомирському підвісному мосту встановили новітні системи освітлення, які згодом можуть бути поєднанні з музичним супроводом

Про це Житомир.info розповів підрядник Олексій

«Вчора тестували освітлення на мосту. Все добре. Сьогодні все в штатному режимі засвітиться. Освітлення буде вмикатися щодня, неділю працюватимемо в тестовому режимі, і вмикатиметься воно разом з вуличним освітленням. Хочу наголосити, що ми встановили більше 200 точок освітлення, більше 5 тисяч метрів кабелю було використано. Також задіяні новітні системи управління світлом, які в майбутньому можуть бути модернізовані і поєднані з музичним супроводом», - розповів підрядник.

Нагадаємо, ввечері 18 грудня житомирські комунальники протестували нове освітлення на пішохідному мосту та святкову ілюмінацію на Великій Бердичівській.

Як повідомляв Житомир.info, грудня на підвісному мосту в житомирському парку Гагаріна комунальники монтували нове освітлення. 7 грудня у центрі Житомира почали встановлювати нову святкову ілюмінацію вартістю 1,1 мільйон гривень. 28 листопада під час позачергового засідання виконавчого комітету заступник мера Житомир Олександр Фещенко заявив, що нову святкову ілюмінацію планують включити до 10 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі