Політика

В трьох ОТГ Житомирської області керівниками обрали діючих селищних голів

20 December 2016, 17:04

В трьох об’єднаних територіальних громадах Житомирської області керівниками стали діючі голови селищних рад.

Такі дані оприлюднені на сайті Центрвиборчкому 20 грудня.

Головою Довбиська селищна громада Баранівського району обраний Юрій Домашенко, Чоповицької селищної громади Малинського району – Михайло Філоненко, Миропільської селищної громади Романівського району – Валерій Гиндич. Всі три кандидати – самовисуванці.

Є і результати виборів депутатів Чоповицької та Миропільських селищних громад. Всі з 22 чоповицьких депутати безпартійні, 15 з них – самовисуванці, 6 балотувалися від ВО «Батьківщина», 1 – від Народної партії. 22 депутати Миропільскої селищної ради також безпартійні, 15 – самовисуванці, 3 – від «Народного фронту», 2 – від ВО «Батьківщина», 1 – від партії «Наш край» і 1 – від Радикальної партії Олега Ляшка.

Станом на 17.00 год. також відомі результати виборів ще одного з 11 сільських голів: головою Вільської сільської громади Черняхівського району обраний Ксаверівський сільський голова, самовисуванець Бєлий Петро Віталійович.

Нагадаємо, 18 грудня в Житомирській області проходили вибори голів та депутатів 22 об’єднаних територіальних громад.

Як повідомляв Житомир.info, першими на сайті ЦВК з’явилися результати виборів голови та депутатів Краснопільської сільської громади Чуднівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі