Влада

Друге пленарне засідання сесії Житомирської міськради почалося з виступу Сергія Кузьміних

21 December 2016, 10:29

Міська та обласна ради можуть допомогти центру реабілітації поранених військових, але чомусь цього не роблять.

Про це на початку другого пленарного засідання сесії Житомирської міської ради 21 грудня сказав один із засновників благодійної організації «Фонду братів Кузьміних» Сергій Кузьміних.

«Центр ми зробили, побудували, поремонтували, обладнання закупили, дорогоцінне обладнання. Чому ми самі повинні фінансувати, самі все повинні робити, є ж якісь програми для АТОшників?», - запитував Сергій Кузьміних.

Мер Житомира Сергій Сухомлин пояснив, що міська рада готова фінансувати надання послуг пораненим бійцям.

«Ми можемо це питання розглянути при формування бюджету на 2017 рік. Це обладнання може використовуватися не тільки для АТОшників, але й для інших, за гроші. Тому ми вирішили закуповувати послугу для реабілітації учасників АТО. Давайте це питання розглянемо в депутатських комісіях і винесемо готове рішення», - відповів мер Сергій Сухомлин.

Мер також повідомив, що 21 грудня відбудеться ще одна сесія, позачергова, під час якої планують розглянути одне питання – «Про затвердження Меморандуму про співпрацю».

«У нас є одне питання – це меморандум з Міністерством оборони, і нам треба його розглянути швидко», - сказав Сухомлин.

На сесії присутні 32 депутати з 42, у порядку денному другого пленарного засіданні 43 питання, в тому числі – звіти заступників мера.

Нагадаємо, перше пленарне засідання шістнадцятої сесії міської ради відбулося 15 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі