Суспільство

Колишній безробітний з Житомирської області дав роботу 9 людям і хоче виготовляти аксесуари для домашніх тварин

29 December 2016, 16:58

 Житель Бердичева Житомирської області Юрій Муревич, який не так давно стояв на обліку в центрі зайнятості, відкрив власне підприємство з пошиву одягу для військових і забезпечив роботою 9 людей.

Про це 27 грудня написав сайт Житомирського регіонального центру зайнятості.

«Одним із позитивних прикладів відкриття підприємницької діяльності в сфері оптової торгівлі в місті Бердичеві є створення бізнесу Юрієм Муревичем, який в минулому був безробітним та в березні 2015 року захистив бізнес-план і започаткував власну справу за напрямом «Оптова торгівля пакувальним обладнанням та робочим одягом». На даний час Ю. Муревич має власне підприємство із виготовлення та пошиву робочого форменого одягу для потреб Міністерства оборони, Національної гвардії та інших силових структур. Сьогодні там працює 9 найманих працівників за професією «швачка», - інформує сайт.

За повідомленням Бердичівського міського центру зайнятості, у подальшому підприємець планує створити дільницю з пошиву цукрових мішків та виготовленню аксесуарів для домашніх тварин.

Нагадаємо, аксесуарами для домашніх тварин вважаються клітки, будиночки, годівниці і поїлки, туалетні приналежності.

«Можливості обладнання та замовлення дозволяють розширити виробництво до 20-ти найманих працівників», - зазначають на сайті.

Як повідомляв Житомир.info, фермер з Житомирської області розводитиме американських сомів, а коростенська фірма вирощує равликів та експортує їх до кращих ресторанів Європи.

Фото з сайту Житомирського регіонального центру зайнятості

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі