Події

У Житомирській області згорів будинок: рятувальники знайшли тіла двох чоловіків

6 January 2017, 12:02

У селі Невирівка Хорошівського району вогонь знищив житловий будинок і покрівлю хліва. Внаслідок надзвичайно події загинули двоє чоловіків.

«6 січня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Невирівка Хорошівського району. Зателефонували сусіди, які помітили, що будинок повністю охоплений вогнем та полум’я вже встигло перекинувся на покрівлю поруч розташованої господарської будівлі. Ще до приїзду вогнеборців селяни встигли вивести з хліва домашню худобу. Вже за 13 хвилин за вказаною адресою прибули бійці 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік. Вони встановили, що будинок площею 45 м2 охоплений вогнем. О 02:03 вогнеборці пожежу локалізували та о 06:00 – ліквідували. Під час гасіння пожежі всередині будинку, в одній із кімнат, на підлозі, бійці ДСНС виявили тіло 62-річного власника оселі без ознак життя. Під час розбирання обгорілих конструкцій у веранді рятувальники виявили ще одне тіло 48-річного чоловіка без ознак життя», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок надзвичайної події знищено житловий будинок та покрівлю господарчої будівлі. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність під час паління в ліжку власника будинку. Остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, У приватному цегляному житловому будинку в селі Березова Гать Пулинського району 5 січня сталася пожежа, внаслідок якої загинув чоловік. Попередньо, причиною нещасного випадку могла стати необережність під час куріння.

Фото прес-служби управління ДСНС в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі