Економіка

За рік Держаудитслужба в Житомирській області забезпечила відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів майже на 25 млн грн

27 January 2017, 09:20

За минулий рік управління Держаудитслужби в Житомирській області забезпечило відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів майже на 25 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області

«Протягом 2016 року фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 24,8 млн грн. За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 56 управлінських рішень. За матеріалами ревізій та за результатами участі фахівців управління у перевірках, які проводили правоохоронні органи, розпочато 18 досудових розслідувань та вручено 3 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За вчинені фінансові порушення 157 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 47 – до дисциплінарної та матеріальної, 7 осіб звільнено з посад. До Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 4,5 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2016 року у Житомирській області за фінансові порушення покарали понад 150 посадовців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі