Події

У Черняхівському районі вже вшосте скидають львівське сміття, селищна рада встановила камери

31 January 2017, 09:27

У Черняхівському районі Житомирської області вже вшосте багатотонні машини скидають львівське сміття.

Про це Житомир.info розповів голова Черняхівської селищної ради Іван Бабицький.

«У нас вже вшосте викидають сміття. Ми вже звикли, скажімо так, «Львів виручаємо». Ми і камери встановили перед новим роком, але ж що ж…машини їдуть із зерном, і з кукурудзою… а номерів не видно. Сміття так і лежить. Поки ми техніку не знаходимо, аби його прибрати. Ми вже думали й чергувати, але зараз ночі такі холодні. Постійно у смітті знаходимо львівські чеки, якісь папери. Постійно пишемо листи до поліції, а вони - що немає складу злочину», - Іван Бабицький.

Нагадаємо, 27 січня громадська рада при міському голові висловилася проти того, щоб львівське сміття знову везли до Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у червні минулого мер Сергій Сухомлин повідомив, що Житомир «підставив плече Львову» і може приймати в день 50-60 тонн сміття, а львівська влада звертаються з проханням про допомогу і до інших міст. Це обурило деяких містян та депутатів міської ради: не зважаючи на запевнення директора КАТП-0628, що сміттєзвалище без проблем може прийняти сміття з Львівщини, ввечері 16 червня кілька десятків людей на околиці Житомира перекрили дорогу сміттєвозам з львівськими номерами. Уже через місяць мер міста Львова Андрій Садовий в офіційному листі Сергію Сухомлину та громаді Житомира пообіцяв забрати сміття. Протягом 18 січня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області патрульні поліцейські зупинили п'ять вантажівок зі львівським сміттям. За день до цього на посту «Звягель» у Житомирській області патрульні двічі зупиняли автомобіль DAF з львівським сміттям. При цьому мер Львова Андрій Садовий пообіцяв розібратися, чому машину з львівським сміттям зупиняють в Житомирській області.

Фото з сайту Моя Черняхівщина

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі