Події

У Житомирській області невідомі викрали дуба на 85 тис. грн та порізали шини в автомобілі лісової охорони

13 February 2017, 10:50

11 лютого в Коростенському районі Житомирської області невідомі пошкодили рейдовий автомобіль державної лісової охорони: порізали шини та електропроводи.

Про це 13 лютого Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісомисливського господарства.

«11 лютого 2017 року близько 22-30 години в лісовому кварталі Омелянівського лісництва ДП «Коростенське ЛМГ» працівниками державної лісової охорони був виявлений  факт незаконної порубки шістьох дерев дуба діаметрами пнів від 48 до 74 см. Незаконною рубкою довкіллю заподіяна шкода в розмірі понад 85 тисяч гривень. На місці злочину був затриманий автомобіль ЗІЛ-131 з гідроманіпулятором та водій цього автомобіля. До цього лісопорушники, почувши небезпеку, розвантажили лісопродукцію зі  вказаного автомобіля. Окрім цього, невідомими особами був пошкоджений рейдовий автомобіль державної лісової охорони УАЗ, а саме - порізані шини та електропроводи», - інформують лісівники.

Прес-служба ЖОЛМГ також повідомляє, що на місце злочину викликали оперативну групу Коростенського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, туди ж направили й матеріали про скоєне правопорушення. Автомобіль ЗІЛ доправлений на штрафмайданчик Коростенського відділу поліції, ведуться слідчі дії.

Як повідомляв Житомир.info, улітку 2016 року невідомі розбили рейдовий автомобіль коростенських лісівників. Трохи згодом на території Рівненської області напали на автомобілі лісової охорони Новоград-Волинського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі