Влада

«День землі»: на сайті Житомирської міськради за день опублікували 23 проекти рішень сесії про земельні ділянки

15 February 2017, 16:09

За один день Житомирська міська рада оприлюднила 23 проекти рішення сесії, які стосуються земельних питань.

15 лютого станом на 15.30 на сайті міськради були опубліковані 25 проектів рішень сесії, 23 з яких – «земельні».

Зокрема, у додатку до проекту рішення сесії «Про надання дозволу громадянам на розроблення документації із землеустрою» - список з 51 прізвищами. У проекті рішення «Про надання юридичним особам дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» - додаток з переліком 9 юридичних осіб, 7 з яких з приміткою «повторний розгляд». Питання про надання дозволу приватній виробничо-комерційній фірмі «Цезар» на складання проекту землеустрою щодо відведення 0,0485 га землі по вул. Велика Бердичівська, 73 виноситься на розгляд на підставі  постанови Рівненського Апеляційного господарського суду від 20.10.2015: рішенням суду скасовано та визнано незаконним рішення міської ради від 30.05.2013 №549 в частині надання в оренду земельної ділянки ПВКФ «Нафтекс» (договір оренди землі від 13.08.13 укладений з ПВКФ «Нафтекс»).

«Про надання фізичним особам – підприємцям та громадянам дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» - 15 земельних ділянок, у більшості цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Є також два проекти, де громадянам відмовляють в дозволі на розроблення проектів щодо відведення земельних ділянок. На яких підставах влада відмовляє громадянам – дивіться у додатках до проектів рішень.

Нагадаємо, в лютому, з різницею у тиждень, відбудуться дві чергові сесії Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого мер Житомира підписав розпорядження про скликання на 16 лютого чергової сесії міської ради: у порядку денному було 61 питання та «Різне». 13 лютого мер Сергій Сухомлин повідомив, що на сесії розглянуть лише 10-15 питань. Цього ж дня він підписав розпорядження про скликання чергової сесії міськради на 23 лютого - у порядку денному 48 питань. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі