Економіка

Фонд держмайна «успішно продає» об’єкти в Житомирській області на аукціонах з одним учасником

17 February 2017, 11:57

Житомирське регіональне відділення Фонду державного майна України успішно продало два об‘єкти групи А.

Про це 16 лютого повідомляє сайт Фонду держмайна.

Зазначається, що приватизовано шляхом викупу такі об’єкти:

об’єкт державної власності групи А – будівлі та споруди автозаправної станції контейнерного типу № 3 разом із земельною ділянкою за адресою: Житомирська обл., Ружинський р-н, с. Вчорайше, вул. А.О. Закревського, 70, приватизовано шляхом викупу юридичною особою, яка єдина подала заяву на участь в аукціоні, за158532,00 грн. з ПДВ, у т.ч. ПДВ – 26422,00 грн;

єдиний майновий комплекс колишнього державного підприємства громадського харчування «Зустріч» за адресою: Житомирська обл., Олевський р-н, с. Пояски, вул. Залізнична, 19а, приватизовано шляхом викупу фізичною особою, яка єдина подала заяву на участь в аукціоні, за 125874,00 грн з ПДВ, у т.ч. ПДВ – 20979,00 грн.

Нагадаємо, останній об’єкт був в орієнтовному переліку об’єктів державної власності груп А, Д, Ж, у тому числі разом із земельними ділянками, які пропонуватимуться до продажу у 2017 році, перелік був затверджений наказом Фонду державного майна України від 30.01.2017 № 135.

Також 16 лютого Фонд держмайна повідомив, що РВ ФДМУ по Житомирській області виставило на продаж незавершене будівництво житлового будинку разом із земельною ділянкою.

Об’єкт знаходиться за адресою: Житомирська область, Брусилівський р-н, с. Хомутець, вул. Садова, 7

«Незавершене будівництво житлового будинку поз. 479 розташоване на масиві малоповерхової житлової забудови поряд з дорогою на земельній ділянці площею 0,25 га. Виконані такі будівельно-монтажні роботи: фундамент - фундаментні блоки, частково пошкоджені; зовніші та внутрішні стіни - монолітний керамзитобетон, наявні сліди затікання; перекриття відсутнє; інженерні мережі відсутні. Відомості про земельну ділянку: загальна площа – 0,2500 га, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Стартова ціна пакета: 68 499,60 грн», - зазначається у повідомленні.

Заявки на участь в аукціоні можна подати до 13.03.2017 18:00

 Фото з сайту Фонду держмайна

Як повідомляв Житомир.info, в орієнтовному переліку об’єктів у Житомирській області, які пропонуються ФДМУ до продажу в 2017 році, чотири об’єкти групи «А», зокрема – частина майна колишнього дитячого оздоровчого табору «Дружба» в селі Зарічани Житомирського району; сім об’єктів групи «Д» та чотири об’єкти групи «Ж».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі