Влада

У Житомирській обласній раді СБУ проводить обшук та виїмку документів, - Володимир Ширма

23 February 2017, 10:32

У Житомирській обласній раді 23 лютого Служба безпеки проводить обшук.

Про це на сесії 23 лютого повідомив голова облради Володимир Ширма.

Підставою для такого повідомлення став виступ депутата Кропивницького. Голова фракції ВО «Батьківщина» Володимир Кропивницький попросив слово, щоб зробити заяву щодо «викиду» на адресу голови облорганізації «Батьківщина», екс-голови облради Анжеліки Лабунської.

«Якщо ми не зробимо висновки, то ми дамо привід ображати кожного з нас по будь-яким підставам. І що це за проект такий 4 листопада, за який голосувала обласна рада і Анжеліка Вікторівна начебто отримала кошти. Прошу голову обласної ради дати оцінку», - сказав Кропивницький.

Тарас Собко від ВО «Свобода» прокоментував виступ колеги, зауваживши, що «на злодієві й шапка горить».

Голова обласної ради після затвердження порядку денного сесії також прокоментував заяву Володимира Кропивницького.

«Я оцінки давати не маю права, я знаю майже все те, що знаєте ви – читав Інтернет. Сьогодні, зараз у нас в обласній раді проходить обшук за санкцією прокурора, роботу проводить СБУ», - сказав Володимир Ширма.

Офіційні коментарі з приводу обшуків читайте тут
 
Як повідомляв Житомир.info,  21 лютого під час брифінгу голова СБУ Василь Грицак повідомив про викриття групи осіб, які на замовлення Російської Федерації готували різні заходи із дестабілізації ситуації в Україні: СБУ продемонструвала перехоплені телефонні розмови, в яких, зокрема, згадується екс-голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська та народний депутат від Житомира Борислав Розенблат. Нардеп прокоментував записи телефонних розмов посередників ввечері 21 лютого на своїй сторінці у фейсбук. 22 лютого житомирська «Батьківщина» зробила офіційну заяву з приводу дискредитації Анжеліки Лабунської.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі