Події

На житомирському кладовищі «Дружба» чоловік вистежив та пограбував літню жінку

3 March 2017, 14:40

Патрульні поліцейські в Житомирі встановили особу, яка шляхом відкритого заволодіння вихопила в літньої жінки сумку.

Про це на своїй сторінці у Facebook 3 березня повідомила патрульна поліція Житомира.

«Старенька бабуся, перебуваючи на кладовищі «Дружба», що на Західному шосе в Житомирі, 1 березня потерпіла від зухвалої поведінки чоловіка, який довгий час її вистежував. Врешті громадянин підійшов і, погрожуючи, вихопив у старенької сумку. Деякий час жінка намагалася протистояти зловмиснику і відбивалась, але чоловікові все ж вдалося заволодіти особистими речами старенької», - розповідає поліція.

Розгублена бабуся вийшла на дорогу і зупинила автомобіль, водій якої викликав патрульних.

«Звернення на 102 надійшло близько 14-ї години. Одразу ж поліцейські встановили зовнішні прикмети грабіжника і пішим патрулем рушили в напрямку лісової смуги, куди побіг злочинець. Саме слід від взуття, що залишив правопорушник на снігу, тікаючи, допоміг патрульним вирушити у вірному напрямку», - інформує прес-служба.

Через кілометрів з півтора патрульні побачили на землі сумку, яка належить пенсіонерці, а неподалік - кинутий на землю гаманець без грошей, пенсійне посвідчення та інші речі громадянки. Поліцейські надали бабусі для опізнання фотографії осіб, що перебували у розшуку за раніше вчиненні злочини, і жінка вказала на кривдника.

Маючи приблизну адресу проживання зловмисника, патрульні поліцейські продовжили пошуки, - веде далі поліція. В районі села Тетерівка (Житомирський район) інспектори опитали перехожих, один з яких підтвердив, що декілька хвилин тому бачив громадянина з торбинкою, в якій той міг нести продукти харчування, куплені в місцевому магазині. Перевіривши торгівельні заклади, правоохоронці за описом купюр, які пенсіонерка мала в гаманці, встановили, що за ці кошти підозрюваним були куплені харчі.

Поліція зазначає: за місцем проживання чоловік не з’явився, ведуться розшукові дії.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно вуличні камери допомогли розшукати чотирьох парубків з Коростеня, які били перехожих та відбирали цінні речі.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі