Події

У ЗСУ стверджують, що на проспекті Незалежності у Житомирі військовий застосував зброю для самооборони

4 March 2017, 20:35

Військовослужбовець, який 3 березня у дворі житомирської багатоповерхівки по проспекту Незалежності, 39 стріляв у перехожого, застосував травматичну зброю з метою самооборони. А потерпілий при цьому був напідпитку і сам спровокував бійку, що завершилася стріляниною.

Про це повідомляють на сторінці оперативного командування «Північ» у Facebook.

«У засобах масової інформації поширюються викривлені факти стосовно застосування травматичної зброї одним з військовослужбовців Збройних Сил України. Так інформація поширена у ЗМІ не розкриває те, що військовослужбовець повертався до дому разом з дружиною та дітьми. Також не вказано, що потерпілий перебував в стані алкогольного сп’яніння та навмисно провокував бійку. Застосування зброї відбулось, як необхідна міра самооборони своєї родини та офіцерської гідності лише після нанесення йому удару в обличчя. Не включені в повідомлення і той факт, що потерпілий раніше вже 2 рази притягувався до кримінальної відповідальності та був двічі засуджений», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 березня близько 20:30 у дворі одного з будинків по проспекту Незалежності, 39 виник конфлікт між мешканцями. Зрештою, один із чоловіків, який виявився працівником військкомату, застосував пристрій для відстрілу гумових куль. У результаті тілесні ушкодження отримав інший учасник конфклікту – 31-річний житомирянин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі