Влада

Житомирська ОДА вирішила ліквідувати обласний контактний центр, який займався зверненнями громадян

7 March 2017, 10:39

 Облдержадміністрація вирішила ліквідувати Житомирський обласний контактний центр.

Відповідне розпорядження голова ОДА Ігор Гундич підписав 1 березня.

«Припинити юридичну особу шляхом ліквідації – Житомирський обласний контактний центр. Директору Житомирського обласного контактного центру Сторожуку О.В. вжити заходів щодо публікації відповідних повідомлень в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати публікації повідомлення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації та вважаються анульованими з моменту внесення до єдиного державного реєстру запису про припинення юридичної особи – Житомирського обласного контактного центру. Утворити комісію з припинення юридичної особи – Житомирського обласного контактного центру шляхом ліквідації (далі – ліквідаційна комісія) та затвердити її склад», - зазначається у документі, опублікованому на сайті облдержадміністрації.

Відповідно до розпорядження, функції Житомирського обласного контактного центру передаються відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації.

«Житомирський обласний контактний центр створений відповідно до Закону України «Про місцеві адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2012 року №21 «Про затвердження Положення про Національну систему опрацювання звернень до органів виконавчої влади» та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23.07.2012 №262.Обласний контактний центр є бюджетною установою, яка належить до сфери управління Житомирської обласної державної адміністрації та є суб’єктом Національної системи опрацювання звернень до органів виконавчої влади», - зазначається на сайті ДУ «Житомирський обласний контактний центр».

Основними завданнями контактного центру були:

приймання, реєстрація та попередній розгляд звернень, що надходять за допомогою засобів телекомунікації, надсилання їх органам виконавчої влади відповідно до компетенції для розгляду та вирішення по суті порушених у таких зверненнях питань;

проведення аналізу результатів розгляду звернень органами виконавчої влади відповідно до їх компетенції;

проведення моніторингу забезпечення своєчасного розгляду звернень заявників органами виконавчої влади та найважливіших соціально-економічних питань, що потребують невідкладного прийняття рішень, подання відповідної інформації облдержадміністрації і Урядовому контактному центру;

інформування заявників щодо норм законодавства, надання необхідних консультаційних послуг і роз’яснень з пріоритетних питань державної політики.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня минулого року голова ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про запровадження пілотного проекту організації та проведення особистих прийомів громадян у режимі відеоконференц-зв'язку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі