Влада

Управління Нацбанку в Житомирській області ліквідували, долю приміщення на Лятошинського вирішують у Києві

16 March 2017, 13:16

З 1 березня 2017 року припинена доставка поштової кореспонденції на адресу Національного банку України в Житомирі (вул. Лятошинського, 5).

Офіційна розсилка Нацбанку України від 16 березня надійшла на електронну адресу Житомир.info.

«Національний банк України повідомляє, що в рамках реформування регіональної мережі з 01 березня 2017 року припинена доставка кореспонденції відділеннями УДППЗ «Укрпошта», адресованої Національному банку України, за адресою: вул. Б. Лятошинського, 5, м. Житомир», - йдеться в інформаційному повідомленні.

Листування здійснюється за поштовою адресою юридичної особи у м. Києві (Інститутська, 9), видача довідок про офіційний обмінний курс гривні, банківських металів та декларування валютних цінностей для суб’єктів підприємницької діяльності в Житомирі та області – за адресою пл. Контрактова, 2б у Києві, - зазначається в листі.

Лист Нацбанку від 16 березня

Як повідомив у телефонному коментарі Житомир.info начальник управління Нацбанку в Житомирській області Олександр Гордійчук, управління Нацбанку в Житомирській області ліквідоване більше двох місяців тому, і він вже не його керівник.

«Нема вже управління з 1 січня 2017 року. Воно вже не працює у зв’язку з реформуванням банківської системи», - сказав Олександр Гордійчук.

На запитання, що буде з приміщенням на вулиці Бориса Лятошинського в Житомирі, де багато років розміщувалося управління Нацбанку, екс-начальник відповів: це вирішують у Києві.

Зі слів Гордійчука, в управлінні Нацбанку в Житомирській області працювало близько 150 осіб, станом на 16 березня 2017 року звільнені фактично всі, крім декількох осіб.

Приміщення колишнього управління Нацбанку в Житомирській області на вул. Б. Лятошинського в Житомирі

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2014 року кілька десятків людей пікетували у Житомирі обласне управління Національного банку України, вимагаючи списання штрафних санкцій, переводу валютних кредитів у гривні та рішучих дій Нацбанку щодо стабілізації ситуації в країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі