Влада

Рейтинг Мінрегіону: Житомирська область в «середняках» по всіх показниках, крім фінансової самодостатності

19 March 2017, 13:33

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України визначило рейтингові оцінки за результатами моніторингу соціально економічного розвитку регіонів за січень-грудень 2016 року.

Моніторинг був 15 березня оприлюднений на сайті Мінрегіону.

Оцінка здійснювалася за 27 показниками, що характеризують ситуацію за 6 напрямами в різних сферах соціально-економічного розвитку регіонів, визначено місце кожного регіону за окремим напрямком оцінки.

По жодному з шести напрямів Житомирська область не потрапила до п’ятірки лідерів: «Економічна ефективність» - 8 місце серед 25 регіонів (за підсумками 2015 року було 16 місце), «Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця» - 15 місце (було 19), «Фінансова самодостатність» - 21 місце (було 19), «Ефективність ринку праці» - 14 місце (було 19), «Розвиток інфраструктури» - 13 місце (було 6), «Відновлювана енергетика та енергоефективність» - 9 місце (було 4).

Як повідомляв Житомир.info, за результатами І кварталу 2016 року Житомирська область була на 3 місці серед регіонів України по напряму «Відновлювана енергетика та енергоефективність».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі