Влада

Колишній начальник обласного управління освіти Вадим Калінін тепер – радник в Житомирській ОДА

20 March 2017, 10:45

Колишній начальник управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Вадим Калінін тепер працює радником в апараті ОДА.

В соцмережі опублікували розпорядження про призначення Калініна радником, інформацію також підтвердили в облдержадміністрації.

«Призначити Калініна Вадима Олександровича на посаду радника апарату Житомирської обласної державної адміністрації з 10 березня 2017 року з посадовим окладом згідно штатного розпису», - зазначається у розпорядженні, яке голова ОДА Ігор Гундич підписав 9 березня.

Нагадаємо, Вадим Калінін був призначений начальником управління освіти і науки Житомирської ОДА в травні 2015 року, а до цього працював в апараті облдержадміністрації – начальником відділу забезпечення діяльності керівництва ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, з 9 березня 2017 року Вадим Калінін не очолює обласне управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації. 13 березня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника управління освіти і науки

Фото з соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі