Події

У Бердичеві невідомі напали та побили редактора місцевого сайту

23 March 2017, 10:04

Вранці 23 березня у м. Бердичів Житомирської області невідомі побили депутата від ВО «Батьківщина», журналіста Валерія Шелепу.

Про це 23 березня написав очолюваний ним сайт «Бердичів діловий».

«Сьогодні, 23 березня, рано вранці у дворі свого власного будинку по вулиці Вінницька, невідомі по-звірячому побили редактора опозиційного до місцевої влади видання «Бердичів діловий» Валерія Шелепу. За нашою інформацією, він, як завжди, вийшов з під'їзду свого будинку до машини, щоб завезти в школу свою дитину, коли на нього напали бандити. В результаті нападу журналіст отримав серйозні тілесні ушкодження, для надання потерпілому медичної допомоги довелося викликати швидку допомогу», - написав на сайті колега потерпілого Денис Заремський.

За даними сайту, Валерій Шелепа має давати свідчення співробітникам поліції, інформації про стан його здоров'я поки немає.

Факт побиття Житомир.info підтвердили в головному управлінні Нацполіції в Житомирській області. 

Повідомлення про подію надійшло до поліції 23 березня близько 9 години, - повідомив відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«Близько 9 години до поліції надійшло повідомлення про завдання тілесних ушкоджень жителю м. Бердичева, головному редактору одного із місцевих інтернет-видань. За словами заявника, він вийшов з під’їзду свого будинку, коли його окликнули двоє невідомих чоловіків, а потім ударили в обличчя. На місці події та у медичному закладі, де надається допомога потерпілому, нині працюють поліцейські. Вирішується питання про правову кваліфікацію події, відомості за якою будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають заходи щодо встановлення усіх обставин та причетних до правопорушення осіб», - поінформував відділ комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві в ніч на 15 березня 2017 року невідомі закидали димовими шашками магазини місцевого підприємця, який відмовився платити за «кришу». Поліція почала досудове розслідування за ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. 18 березня невідомили пошкодили автомобіль голови ГО «Спілка підприємців Бердичівщини» Олександра Нехворовського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі