Влада

ДФС попереджає житомирських підприємців про шахраїв, які під виглядом «податківців» вимагають гроші

28 March 2017, 11:11

У підприємців знову намагаються видурити гроші псевдоподатківці.

Про це Житомир.info повідомили у відділі внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Житомирській області.

«Вже вкотре підприємцям Житомирської області зловмисники телефонують начебто з податкової, називаються посадовцями територіальних підрозділів ГУ ДФС у Житомирській області та використовують підроблені документи, що посвідчують особу. У підприємців шахраї вимагають кошти для залагодження питань щодо «перевірок», чи на якісь інші потреби», - повідомляють в обласному управлінні ДФС.

Платників податків просять не довіряти псевдоподатківцям, бути обачними й повідомляти про випадки вимагання грошових коштів, або вчинення інших неправомірних дій відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Житомирській області за телефоном (0412) 418-003 та у місцеві органи Національної поліції.

«Не ведіться на провокації, які негативно впливають на імідж служби, фахівці якої у економічно непростий час невтомно наповнюють казну держави. Не дозволяйте нікому скористатись вашою довірливістю, а про такі факти – повідомляйте правоохоронні органи», - закликають в головному управлінні ДФС.

Нагадаємо, наприкінці березня 2015 рокуголовне управління ДФС повідомляло про телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагалися шахрайським шляхом виманювати грошові кошти у підприємців, представляючись керівником податкової служби. У вересні цього ж року ДФС знову попереджала про аферистів, які телефонують посадовим особам Житомира та області від імені керівників податкових органів і вимагають перерахувати грошові кошти на конкретний банківський рахунок.

Як повідомляв Житомир.info, Державна фіскальна служба попереджала про спам-розсилку вірусних файлів з гіперпосиланням на веб-портал ДФС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі