Влада

Голова Житомирської ОДА розповів про свою «порвану свідомість» після спілкування в Олевську

29 March 2017, 14:14

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич поділився враженнями після зустрічі з громадою Олевська.

«Сьогодні обговорили з громадою Олевського району наші подальші спільні дії, аби легалізувати цей процес. Мою свідомість просто порвала інформація про те, що 3 фірми отримали дозволи на видобуток, без дозволу обласної влади, без згоди громади. Як голова ОДА я зроблю все від мене залежне, аби їх анулювати. Я сподіваюся, що всі зрозуміли: ходіння по переходах та перекриття траси ситуацію не врятує. Тут потрібен конструктив. На всі незаконні провокативні дії будемо діяти законно, а це мало кому сподобається. І головне – закон має бути один для всіх, без подвійних стандартів. Про всі спроби кришування або добування помпами бурштину жителі Олевська повідомлятимуть мене особисто –  виїду без попереджень», - написав Гундич на своїй сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, обласна рада хоче на сесії 6 квітня прийняти звернення до Державної служби геології та надр України щодо анулювання спеціальних дозволів на видобуток бурштину в Житомирській області, які були видані у 2016 році ТОВ «Райт Солюшн», ТОВ «Амбер Холдинг» та ТОВ «Компанія «Надра Галичини».

Детальніше про нараду в Олевську дивіться у сюжеті на нашому сайті

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня голова ОДА, начальник ГУНП у Житомирській області та нардепи від БПП приїхали в Олевськ поговорити про бурштин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі