Місто

Житомирські копи не знайшли «господарів» провислого над дорогою електродроту і прив’язали його до опори

30 March 2017, 09:23

29 березня житомирським патрульним довелося «примірити» роль електриків на вулиці Вільський Шлях (колишня Максютова), де провислий над дорогою кабель заважав руху транспорту.

Про це 29 березня повідомила патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у Facebook.

«Патрульні виявили силовий кабель, який звисав посеред проїжджої частини. Близько 16-ї години вздовж вулиці Вільський Шлях патрульні виявили силовий кабель з електроопори, що провисав, тим самим перешкоджав руху траспортних засобів. Відповідно інформацію екіпаж патрульної поліції надав до чергової частини з подальшим повідомлення служб РЕМ та «Міськсвітло». Протягом години жодних дій з боку балансоутримувачів електрокабелів прийнято не було. Патрульні поліцейські, придбавши мотузку, самотужки підв’язали провід до електроопори, тим самим вивільнили рух для транспортних засобів», - інформує прес-служба патрульної поліції.

Нагадаємо, в липні 2016 року директором комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради став «свободівець» Олег Бічук, з яким підписаний контракт до 7 липня 2017 року. До цього КП очолював Юрій Янушевич, який звільнився у зв'язку з виходом на пенсію.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі