Влада

Мер Житомира призначив «свободівця» директором КП «Міськсвітло»

8 July 2016, 10:37

Олег Бічук з 7 липня призначений на посаду директора КП «Міськсвітло».

Відповідне розпорядження мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 6 липня.

«Призначити з 07 липня 2016 року Бічука Олега Ігоровича на посаду директора комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 07 липня 2016 року по 07 липня 2017 року», - йдеться у документі.

6 липня мер підписав ще одне розпорядження, яке стосується Бічука – про його звільнення з посади заступника начальника управління житлового господарства.

«Розглянувши заяву Бічука О.І. про звільнення з займаної посади, звільнити 06 липня 2016 року Бічука Олега Ігоровича, заступника начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України. Управлінню житлового господарства Житомирської міської ради провести повний розрахунок із Бічуком О.І.», - зазначається у розпорядженні мера.

Нагадаємо, Олег Бічук є членом ВО «Свобода» і на місцевих виборах минулого року балотувався від цієї партії до Житомирської міської ради.

Фото із соцмереж передвиборчої листівки Олега Бічука

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня цього року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення директора КП «Міськсвітло» Юрія Янушевича за власним бажанням в зв’язку з виходом на пенсію. 15 червня Житомирський міськвиконком проголосував за нагородження Янушевича відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі